maanantai 24. helmikuuta 2014

Ekotuoli

Venemessuilla kokeilin aivan ihastuttavaa ekotuolia, jossa oli myös hyvä istua. Tämä olisi aivan huippu myös veneeseen, rantauduttua kannelle tai maihin. Sarjan pikkupöytä menisi hyvin sitlooraan apupöydäksi.
Mielestäni erittäin kaunis tuote.Puuta ja hamppuköyttä

Ekotuolin ajatus on käyttää puuta, joka on kasvanut täällä omissa metsissämme, ei toisella puolella maapalloa. Meillä kasvaneet puut kestävät myös ilmastoamme paremmin. 

Puun eläessä sään mukaan, tuolin rakenne, puu ja hamppuköyden yhdistelmä mahdollistaa tuolin rakenteen kestämisen. Tuoleissa ei käytetä metalliruuveja jotka kitisevät helposti ja halkaisevat puuosat ajan mittaan. Tuoli muokkautuu myös yksilöllisesti istujan takapuolelle :-).


Tuoleja ja raheja sekä pöytiä myy http://www.ekotuolit.fi. Heidän sivuillaan myös lisää tietoa tuoleista ja muista tuotteista.

  Nämä tuolit ovat mäntyä.
(kuvien käytölle pyydetty lupa).   

 Materiaalina Saarni.

 Kaunis liitos. Puumateriaalina Tervaleppä.

 Tuoliin on saatavilla myös niskatyynyjä, jotka viimeistelevät kauniisti kokonaisuuden.


4 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Olen myös kokeillut näissä istumista ja ovat kyllä hyvät. Ja kauniit. Vaikka ehkä veneeseen aika kookkaat?

NJ kirjoitti...

Koeistuttu on myöskin näitä tuoleja. Kerran Kasnäsissa taisivat olla jo kainalossa matkalla kotiinkin, kunnes huomasin, että tarvetta näille ei ollut. Kauniita ovat ja erittäin hyviä istua!

Katinka kirjoitti...

Itse olen myös näitä aina ihaillut. Minusta niissä on kaunis muotoilu ja tuo ajatus juuri siitä, että ovat meidän omista puista. Kuten NJ minäkin ihailin niitä viime kesänä Kasnäsissä =).

Viherrys kirjoitti...

Myyjän mukaan olisivat suht helppoja laittaa kasaan.

Päiväuneksin kesästä ja ajattelin tukikohdan veneiden riviä, joissa uskollinen laivakoira odottaa miehistöään. Meillä ei ole koiraa. Voisin istua itse veneen keulakannella tässä ihanassa tuolissa kuin vahtikoira. Haaveilla saa - kesää kohti :-D !