lauantai 9. heinäkuuta 2011

Taulaniemi III

Kahdestaan purjehtien. 
Päämäärä kauempana kuin Taulaniemi. Tuuli oli kuitenkin niin tyyni, että uimme ankkuroimattoman veneen ympärillä, veneen seistessä tyvenessä... loppulta ajoimme moottorilla Taulaniemeen. Pitemmälle emme vieläkään päässeet. Mutta ei se mitään.

 Sää helteinen. Perillä puusaunan löylyt ja uinti päivän päätteeksi, sekä kunnon iltapala grillin luona - kesää parhaimmillaan. Uni saapui keulapiikkiin kellahdettua samantien.
Oli aikaa katsella ympärille ja kuvata...


 Tankkaus Särkänniemen vieressä, Mustalahden satamassa. 


 Matkalla syötiin savukalaa, salaattia, patonkia ja tsatzikia. Parasta helteellä.


 Tämä viini taisi lähteä mukaan etiketin ansiosta...
Näkymiä matkalta, joka eteni varsin rauhaisasti.
 Melkein perillä. Päivä vaihtunut illaksi ja värit pehmenivät pastellisävyihin. Perillä. Yön sini ympärillä. Sauna ja järviuinti iholla. Vatsa kylläisenä. Parhaimmat unet.


Taulaniemi on varsin toimiva ja viehättävä paikka.
Muutama kuva päärakennuksesta, terassin grillikatoksesta ja viehättävästä järvinäkymästä.
 Nämä veijarit osasivat saapua paikalle kun ruokaa oli lähellä. Ihania!Aamiaisen jälkeen vielä aamupäiväkahvit ennen lähtöä takaisin. 
Vegan siirrettävä pöytä sisätiloihin ja ulos, on näppärä.

Kotimatkan näkymiä.Takanapäin näytti tältä

Määränpää on pilvinen


Hieno pikkupurjehdus yhden yön pysähdyksellä.

Perillä


4 kommenttia:

Marko kirjoitti...

Moi. Millainen kiinnitys teillä on tuossa sitloodan pöydässä?

Viherrys kirjoitti...

Vegassa on vakiona lattiassa pari reikää pöydälle, jossa on kaksi putkea pöydän jalkoina. Pöytää voi siirrellä sitlooraan ja sisälle kajuuttaan. Pöydän jalat on irrotettavat.

Haa, tämä onkin hyvä kuvausaihe ensi kesään :-).

Ihanaa sulavien vesien riemua sinulle!

Marko kirjoitti...

Meillä puuttuu FF 27:sta pöytä ulkoa kokonaan ja sisällä on kiinteä pöytä. Varsinkin ankkurissa kun vene keinuu olisi mukavampi syödä lounas ulkona. Jonkinlainen pöytä pitää ulos askarrella vielä ennen kesää. Tilaamani grillin veneeseen noudan huomenna postista ja kiva fiilistellä tulevaa. Nyt on mahtava aika vuodesta kun kaikki kiva on vielä edessäpäin.

Viherrys kirjoitti...

Ulkona on tosi ihana syödä. Tarjoilla kajuutasta. Yhdessä veneessä näin taiteltavan puupöydän, pyöreän, josta sai pöydän taitettua jalkojen kanssa samansuuntaisesti - tai kuinka kuvailisin pöytää 8-). Se oli luultavasti pienelle parvekkeelle tarkoitettu tai muu vastaava. Tosin eihän sitä säilyutystilaa ole ikinä tarpeeksi mihin väliajaksi sen pöydän sitten laittaa...