Kosmetiikkaa ja kemikaaleja

Suomeksi / English
Sataa, on kylmä, tuulee. Hyvää aikaa miettiä veneen kemikaaleja.
Ajattele ekologisesti
Älä kuormita elimistöäsi tai vesistöjä


Veneen ehdoton tuote on kylmäpuristettu luomukookosöljy. Se ei härskiinny helposti, hyvä ruoan paistamiseen, sellaisenaan ruokaan, leivän päälle, puurosilmäksi, leivontaan jne. Auringonpolttamalle iholle tai hiusten ja päänahan hoitoon.Rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa.
Kylmäpuristettu kookosöljy. Ruokaa ja ihonhoitoa.

Arjessa toimiva ja kolhujakin kestävä Mádaran kosmetiikka tuoksuu ja tuntuu aidolta, jota se sertifioituna onkin. Luonnonmukainen, ei sisällä synteettisiä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita. Ei silikonia. Pohjalla aidot kasviöljyt. Näillä ruokit ihosi ja omatuntosi ollessasi yhtä luonnon kanssa. Koko perheelle sopivaa.
Kosmetiikkaa, joka toimii ja kestää veneessäkin .


Ekologiset shampoot, tiskiaineet ja pesuaineet eivät kuormita vesistöä. Luonnolliset ainesosat hajoavat luonnossa, toisin kuin esim. silikoni, jota suurin osa tavallisesta kosmetiikasta sisältää. Kannattaa katsoa, onko tuotteessa tunnettu sertifiointimerkki. Ekologiset shampoot, tiskiaineet ja pesuaineet eivät kuormita vesistöä. Luonnolliset ainesosat hajoavat luonnossa, toisin kuin esim. silikoni, jota suurin osa tavallisesta kosmetiikastakin sisältää. Kannattaa katsoa, onko tuotteessa tunnettu sertifiointimerkki.

Aidot asiat toimivat aina :-)

Purjehtiessa varsinkin kauden alussa, tuuli ja kylmyys vihmoo herkimpiä poskia. Aivan ihana mattapintainen ulkoiluvoide löytyy Mádaralta. Toimii hyvin sekoitettuna sarjan värilliseen päivävoiteeseenkin. Tuoksuu miedosti luonnon raaka-aineille.
Rita Stiensin nettisivuilta löytyy paljon tietoa ja arviointia eri kosmetiikkamerkeistä. Sekä luonnonkosmetiikasta että sellaisista, jotka itseään luonnonmukaiseksi väittävät. Hyvät sivut, joiden ylläpitäjä on kirjoittanut kirjan "Totuus kosmetiikasta"