lauantai 13. syyskuuta 2014

Hirvet matkalla

Matkalla Vannotusta Ruovedelle.

Kippari kummasteli kiviä ja epäili, - kiikarit esiin ja todellakin! Hirviperhe vasoineen uimassa järven poikki!
Kamerassa akku loppumaisillaan. Zoom ihan äärirajoilla. Mutta tässä todistusaineistoa näkemästämme. Kahdesta ensimmäisestä hirvestä kuvat ja jälkimmäiset pääsivät videolle.

Kuinka nopeita ne ovatkaan uimaan! Nousu rannalle vaivatonta ja askeleet kepeitä. 
Kaunis hetki!
Purjeen Viemää Facebook sivulla, video näkyvissä paremmin.


7 kommenttia:

Tuula's life kirjoitti...

Voi, nuo ovat suurenmoisia tapahtumia, kun näkee hirviä tai peurojakin luonnossa. Niiden näkemisestä jää pitkäksi aikaa niin hyvä mieli. Ja mielellään tapaamisia muistelee jälkeenkinpäin. Nykyään kotkia näkee merellä paljonkin, mutta aina kotkankin näkeminen sykähdyttää. Onnittelen hienoista kuvista. Voin kuvitella tunteenne!
Aurinkoista viikonloppua!

Merenneito kirjoitti...

Voi apua! Tuo on samaan aikaan sekä hassua että vähän pelottavaakin - ne ovat järjettömän isoja eläimiä. Videollakin näkyy, miten maailma ryskyy hirven ympärillä kun se liikkuu.

Ansku kirjoitti...

Voi että miten hienot kuvat ja vielä videopätkänkin ehditte ottaa noista upeista ja vaikuttavista eläimistä! Kaunista todellakin. Kiitos että jaoit nämä hienot hetket kanssamme :)

Viherrys kirjoitti...

Aivan!Juurikin näin ihanat naiskommentoijat :-D. Näitä kaikkia riemukkaita tunteita kohtaaminen herätti! Jälkeenpäin oli lapsenomainen tohkeissaan olo näiden luontokappaleiden kohtaamisesta. Kaikki kohtaamamme ihmiset saivat kuunnella näetyistä ja koetuista hirvistä. Ihmettelen kyllä vieläkin kuinka mukana oli kaksi vasaa... eikös hirvillä ole normaalisti vain yksi. Hm..

Merenneito kirjoitti...

Niinpä muuten! Olikohan toinen adoptiovasa tai kaksonen?

Ansku kirjoitti...

Hirvi synnyttää yleensä 1-2 vasaa, mutta olen kuullut että kolmosiakin on syntynyt :)

Viherrys kirjoitti...

Mietin juurikin näitä vaihtoehtoja myös, Merenneito. Että voiko hirvi ottaa adoptioon vasoja tai olisiko syntynyt kaksi. Kiitos Ansku tiedosta 1-2 vasasta. Nyt olen yleissivistyneempi hirvien elämästä - on se mielenkiintoista - oikeesti :-D.