sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Valo inspiroi sisustamaan.Aurinkoa näkyvissä!
Pimeä ja harmaa hälvenee pikku hiljaa enteilevän kevään, valon ja värin vallatessa ainakin mielen.
Koska viime vuoden suosituin aihe oli veneen verhoilun vaihto, ajattelin tuoda vinkiksi ihanan laadukkaita kankaita myyvän ja tilaustöinä ompelevan, Sisustus KatLinin Tampereelta. 
Plussana vielä, liikkeen omistaja viihtyy itsekin vesillä :-). 

Keskustorilta Laukontoria kohden kävellessä on ihastuttava sisustusliike täynnä laadukkaita verho- ja sisustuskankaita. Linum, Pagunette, Casadego, Casamance, Camengo ym. sisustustuotteita, voit katsoa tästä linkit. KatLinissa on myös mattoja, tyynynyjä ym. pehmeää sisustusta, lampunjalkoja jne. Asiantuntemusta, suunnittelua ja toteutusta. 

Tulossa pian hauska yllätys seuraavassa postauksessa...


 

Aleksis Kivenkatu 32. Sisustus KatLin

 

Raitaa. Vene- ja kesäunelmointia

  
 
Kevätpastellia


...ja näitä kankaita ja värejä oli vaikka mitä ihanuuksia! 

5 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Kylläpä on kattava valikoima kankaita minun mieleen. Nyt tiedän, minne menen jos en täältä pääkaupunkiseudulta löydä =).

Viherrys kirjoitti...

Juu. Ihania kankaita, joista vain osa näkyy kuvissa. Ja materiaalit oli niin laadukkaita. Liike on ihan Tampereen keskustorilta kivenheiton etäisyydellä :-)

Tuulia kirjoitti...

Onpa viehättävä liike. Jos ja kun tulen Tampereelle, niin poikkean. Olet hienosti osannut kuvata kaikki upeat kankaat ja tuotteet. Kiinnostavasti!

Viherrys kirjoitti...

Kiitos Tuulia. Liike on niin ihana ja omistaja innostunut alastaan, joka kyllä huokui liikkeessä. Oli ihana hypistellä laadukkaita kankaita - on niissä eroa! :-)

Päivi Ylä-Anttila kirjoitti...

Osallistun kolmella arpalipukkeella :)